Blijft Phillip Cocu ook na 2017 trainer van PSV? Als het aan Marcel Brands ligt wel

18 september 2015 om 18:39 • Aangepast 21 november 2020 om 15:56
nl
Als het aan technisch directeur Marcel Brands ligt verlengt trainer Phillip Cocu zijn contract bij PSV. Dat zei Brands in het Omroep Brabant-programma FC Onder Ons. Het contract van Cocu loopt nog tot het einde van het volgende seizoen.
Profielfoto van
Geschreven door

"Ik denk dat ik niet onder stoelen of banken hoef te steken dat we zeer tevreden zijn over Phillip. Over de manier waarop hij werkt met zijn staf en de filosofie van de club mee uitdraagt", zei Brands.
'Kan me geen betere coach voorstellen'Een contractverlenging voor Cocu ligt dus voor de hand, maar de onderhandelingen zijn nog niet gestart. "Ik denk dat we op z'n tijd wil wel met Phillip gaan zitten. Ik kan me op dit moment geen betere coach voorstellen."
ZIE OOK: Phillip Cocu vol vertrouwen voor 'topper' tegen Heracles
Snel duidelijkheid over ZoetBrands hoopt dat de contractverlenging van keeper Jeroen Zoet snel rondkomt. In augustus maakte PSV al bekend dat de doelman een verbeterd meerjarig contract in Eindhoven kan tekenen.
"We hebben afgesproken dat we volgende week verder praten en dan hoop ik er met Jeroen en zijn zaakwaarnemer uit te komen", vertelde Brands. "Er zijn nog een aantal issues die op te lossen zijn door mij. Dat gaat om details, maar wel vaak belangrijke details."
ZIE OOK: Jürgen Locadia is de op één na beste spits in Nederland, vindt Marcel Brands
Willems is 'buitencategorie'Ook Jetro Willems, die net als Zoet en Cocu een contract heeft tot de zomer van 2017, kan een nieuw contract tekenen bij PSV. De contractonderhandelingen zijn wat opgeschoven vanwege de blessure van de linksback, maar Brands hoopt dat ook hij binnenkort zijn handtekening zet.
"Als het aan mij ligt wel, maar dat heb ik natuurlijk niet alleen in de hand. Hij is een speler van de buitencategorie voor ons."

Wachten op privacy instellingen...

In FC Onder Ons zit behalve Marcel Brands ook PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad aan tafel. Het voetbalprogramma van Omroep Brabant wordt vanaf 17:56 ieder uur uitgezonden op Omroep Brabant TV.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.