NAC-directeur Goetzee: 'Ik heb nog geen crisisgevoel, maar situatie moet niet te lang aanhouden'

19 september 2015 om 15:36
nl
Het 2-2 gelijkspel van NAC, vrijdagavond tegen FC Emmen, is keihard aangekomen in Breda. De ploeg, met de hoogste begroting in de Jupiler League, staat inmiddels op een zeer teleurstellende elfde plaats. De kritiek op trainer Robert Maaskant neemt dan ook toe. Volgens NAC-directeur Justin Goetzee is er nog geen sprake van paniek: "Maar deze situatie moet niet te lang aanhouden."
Geschreven door

NAC-coach Robert Maaskant zei vrijdagavond na afloop van het duel tegen FC Emmen nog het vertrouwen te voelen van de spelers en de leiding van NAC. Dat lijkt directeur Goetzee te bevestigen, al geeft hij wel een waarschuwing af.
Positie Maaskant"Het is duidelijk dat er niet voldaan wordt aan de verwachtingen", zegt Goetzee. "Ik heb constant contact met Maaskant, maar over zijn positie hebben we het na gisteravond nog niet gehad. Natuurlijk is het heel teleurstellend, maar we moeten onze energie steken in beter worden."
'Het elftal bruist niet'"Ik heb nog geen crisisgevoel", vervolgt de directeur van de Bredase club. "Maar deze situatie moet niet te lang aanhouden. We weten allemaal hoe het werkt in het voetbal. Dat het publiek flink begint te morren, is terecht. We hebben de wind niet in de rug, maar daar mogen we ons niet achter verschuilen. Het elftal bruist niet. Er is steun zolang er vooruitgang wordt geboekt. We zullen nog meer uit de kast moeten halen."
DubbelfunctieNaast coach is Robert Maaskant technisch directeur bij de Bredase club. De technisch eindverantwoordelijke in de Raad van Commissarissen van NAC, Hubert Baardemans, stapte op 1 september jongstleden op. Zijn taken worden waargenomen door RvC-lid John Peek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.