Video

'Beter dan seks!' Ruim honderd tandemspringers tijdens Sfeervliegen in Oud-Gastel [FOTO'S]

20 september 2015 om 21:22 • Aangepast 21 november 2020 om 15:54
nl
Een parachutesprong vanaf 3200 meter hoogte. Je moet er zeker geen hoogtevrees voor hebben! Zondag stapten in Oud-Gastel honderd mensen, die het liefst in hogere sferen verkeren, in een vliegtuig. Ofwel Sfeervliegen, zoals het evenement is genoemd.
Profielfoto van
Geschreven door

Vanaf 3200 meter maken de durfallen samen met een ervaren parachutespringer een zogenoemde tandemsprong. De parachutespringers stijgen op vanaf Breda International Airport.
Onze fotograaf Jesse van Kalmthout was zondag aanwezig bij de tweede editie van Sfeervliegen. Bekijk hier zijn fotoserie.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Hanneke Moerland: “Het evenement is twee jaar geleden begonnen als een geintje met de eigenaar van Gastel Sfeer. Hij maakte toen als eerste met een paar vrienden een tandemsprong. Vandaag regent het parachutisten.” Een vrouw had de eer om als eerste te mogen springen vanaf 3200 meter. “In het begin is het een vreselijk gevoel, maar daarna werd het alleen maar mooier en mooier.”
"Man, dit is beter dan seks", juicht een mannelijke springer. "Die vrije val van 30 seconden is echt een bizarre ervaring. De wereld komt zó snel op je af. Te gek!"

Wachten op privacy instellingen...

Wachten op privacy instellingen...

De duo’s maakten allemaal een geslaagde landing in het weiland naast café Gastel Sfeer.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.