Video

Tevreden hockeysters Push verliezen met 3-0 van Amsterdam, Den Bosch verslaat MOP

20 september 2015 om 16:41 • Aangepast 21 november 2020 om 15:54
nl
De hockeysters van Push uit Breda waren zondag kansloos tegen Amsterdam. Push verloor op eigen veld met 3-0 en blijft hekkensluiter in de Hoofdklasse. Den Bosch won de derby tegen MOP uit Vught met 2-0. De dames van Oranje Zwart kwamen tegen Bloemendaal niet verder dan 0-0.
Profielfoto van
Geschreven door

Het kwaliteitsverschil tussen topploeg Amsterdam en promovendus Push was zondag duidelijk te zien. Amsterdam viel aan, Push beperkte zich tot tegenhouden.
Twee keer De GoedeEva de Goede scoorde twee keer, Kitty van Male maakte het derde Amsterdamse doelpunt. Push kwam niet veel verder dan een enkele strafcorner.
Vorige week verloor Push de eerste wedstrijd van het seizoen nog met 9-0 van Kampong. In dat op zicht is de kleinere nederlaag tegen Amsterdam een flinke verbetering. Na afloop was trainer Stan Huijsmans dan ook tevreden. "Er zit nog veel rek in het team", zei hij.
Vertrouwen in handhavingOndanks de twee nederlagen gaan ze er bij Push vanuit dat ze zich gewoon handhaven dit seizoen. "Daar ben ik echt van overtuigd", zei speelster Merel Aarts. "We gaan het laten zien dit seizoen!"

Wachten op privacy instellingen...

Den Bosch verslaat MOPDe dames van Den Bosch hadden weinig problemen met MOP uit Vught. Twee strafcorners van Maartje Paumen waren genoeg voor een 2-0 overwinning. De eerste strafcorner verdween direct in het doel, de tweede werd in de rebound binnengewerkt door Maartje Krekelaar.
Oranje Zwart scoort nietOranje Zwart kwam tegen Bloemendaal niet verder dan 0-0. Het is het tweede punt voor de Eindhovense dames in deze competitie, want vorige week speelde OZ tegen Hurley ook al gelijk (3-3). De mannen van Oranje Zwart speelden ook uit tegen Bloemendaal. Zij wonnen wel, met 2-1.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.