Nog veel onduidelijk rond zwaargewonde man (41) op straat in Boekel: onderzoek Kerkstraat afgerond

21 september 2015 om 07:53 • Aangepast 21 november 2020 om 15:52
nl
De politie heeft het onderzoek in de Kerkstraat in Boekel zondagnacht rond halfdrie afgerond. Hier werd in de nacht van zaterdag op zondag een zwaargewonde man op straat gevonden. Het gaat om een 41-jarige man uit Boekel. Op dit moment is volgens de politie nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd. Mogelijk is de man slachtoffer geworden van een misdrijf.
Profielfoto van
Geschreven door

Om dit vast te stellen, is meer onderzoek nodig. Zo zullen onder meer getuigen worden gehoord. Op de plek waar de man in de nacht van zaterdag op zondag om drie uur werd gevonden, vindt maandag geen onderzoek meer plaats.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Toen de man werd gevonden, werd eerst gedacht aan een medische oorzaak. Gezien de verwondingen die in het ziekenhuis werden geconstateerd, besloot de politie later toch een onderzoek in te stellen.
Verjaardag gevierdDe man zou volgens buurtbewoners zijn verjaardag hebben gevierd in een zaaltje in de Kerkstraat. Na het feest zou hij buiten zwaargewond zijn gevonden.
Bij feestzaal t'Stuupke zeggen ze dat ze geen idee hebben van wat er is gebeurd: "In de zaak zelf is in ieder geval geen ruzie geweest", zegt de schoonmaakster. De bewoners van het huis waarvoor de man is gevonden hebben ook niets gezien: "Wij slapen 's nachts", is de reactie.
Buurtbewoners beschrijven de man, die vader van twee kleine kinderen is, als een hele rustige en vriendelijke man die ruzie eerder uit de weg zou gaan. Hij ligt in het ziekenhuis in Tilburg en is nog niet aanspreekbaar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.