Straatroof op vrouw in Tilburg staat waarschijnlijk niet op zich

21 september 2015 om 20:25
nl
De straatroof in Tilburg op een vrouw in maart is waarschijnlijk door dezelfde daders gepleegd als de overval op een man drie weken eerder. De politie zoekt de daders en toonde maandagavond een reconstructie bij opsporingsprogramma Bureau Brabant.
Geschreven door

Tot twee keer toe houden de straatrovers zich op bij 'de stille plekjes' in Tilburg, zo wordt gezegd in de uitzending. Bij de overval op 7 maart stonden ze bij de spoortunnel op het Spoorpad. Bij de straatroof op 21 maart op het Elise van Calcarpad.
Vrouw kan ontsnappenDe vrouw die 21 maart van haar fiets werd getrokken en overvallen, wist te ontsnappen. Dankzij hulpvaardige buurtbewoners kon ze in hun huis schuilen. De twee overvallers namen wel haar fiets mee die ze hals over kop achter moest laten.
De politie vermoedt dat deze overvallers dezelfde zijn als die een man op 7 maart van zijn portemonnee beroofden. Hier ging het om drie overvallers. Ook hier trokken ze het slachtoffer van zijn fiets af. Hij werd met een mes bedreigd.
De politie toonde beide overvallen in een reconstructie. Ze hoopt dat getuigen zich melden.
Bijna blinde vrouw laf beroofdIn Bureau Brabant ook aandacht voor een bijna blinde, oudere vrouw die door een vrouw en man van haar tas en portemonnee wordt bestolen. De bewakingsbeelden zitten in de uitzending.
Student onderuit geschopt en bestolenEen student wordt in Den Bosch hard onderuit geschopt en van zijn dure horloge beroofd. Ook hier zijn bewakingsbeelden van te zien.
Wie plaatste deze mousetrap? In Bergen op Zoom werd een zogeheten mousetrap op een pinautomaat geplaatst. Een mousetrap vangt het gepinde geld op en vertelt de gebruiker van de automaat dat de automaat leeg is.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.