Bruidsjurk nacht voor bruiloft gestolen in Eindhoven: ‘Ik kan er niet van slapen’

22 september 2015 om 08:45
nl
Op de dag dat je gaat trouwen noodgedwongen op zoek gaan naar een nieuwe bruidsjurk. Het overkwam de 27-jarige Mandy uit Eindhoven. Op de dag van haar leven ontdekte ze namelijk dat haar originele jurk was gestolen. Haar moeder Yvonne Stork looft een beloning van 250 euro uit voor wie de gestolen jurk weet te vinden. “Ik ben er helemaal misselijk van, ik kan er niet van slapen.”
Geschreven door

Zaterdag 19 september ging Mandy (27) trouwen met haar Ferdi (26). De bruidsjurk had ze lang van tevoren al uitgezocht. Deze had ze veilig bij haar moeder Yvonne opgeborgen.
Een dag voor de bruiloft werd de jurk naar het huis van Mandy aan de Cornelis Krusemanstraat in Eindhoven gebracht. Op de dag van de bruiloft bleek dat de jurk spoorloos was.
‘Wie doet nu zoiets?’Moeder Yvonne was in shock. “Ik snap er helemaal niets van. Wie doet nu zoiets? Er was verder niets gestolen. Alleen maar die jurk. Als je iets wil stelen neem je wel iets anders mee, een televisie of zo.”
Die zaterdag is Yvonne met haar dochter een nieuwe jurk gaan kopen. “We zijn toen naar bruidsmodezaak Ann& John in Eindhoven gegaan en hebben toen maar een nieuwe jurk gekocht. Je wilt toch ook niet in een gehuurde jurk trouwen. Gelukkig trouwde ze pas 's middags om vier uur. Mandy had snel een jurk gevonden die bijna precies paste. Hij hoefde alleen maar korter te worden gemaakt en dat kon ook snel worden gedaan.”
Beloning voor gouden tipUiteindelijk is de trouwdag goed verlopen. “We hebben een fijne dag gehad." Maar de diefstal zit Yvonne toch dwars.
“Daarom loof ik een beloning uit van 250 euro voor wie ervoor kan zorgen dat de jurk weer terugkomt. Ik heb Marktplaats al afgestruind maar daar ben ik hem niet tegengekomen", aldus Yvonne. "Ik vind dit zo raar.”  
Mensen die iets weten over de verdwenen bruidsjurk kunnen contact opnemen met Yvonne via het e-mailadres [email protected].  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.