Water op? Door communicatiefout zat flat Den Bosch ineens zonder water - Omroep Brabant

Water op? Door communicatiefout zat flat Den Bosch ineens zonder water

22 september 2015 om 12:47
nl
Je wordt wakker, rookt een sigaretje en loopt, met je tablet onder de arm, naar het toilet. Klaar met de grote boodschap trek je door, maar er komt geen water. De bewoners van de flat aan de Hennequinstraat in Den Bosch zaten dinsdagmorgen ineens zonder water. Ja, dat was aangekondigd, maar wel voor een dag later.
Geschreven door

In de brief die de bewoners hadden gekregen van woningbouwvereniging Zayaz stond toch echt dat het water pas woensdag afgesloten zou worden.
Foutje bedanktTypisch gevalletje van 'foutje, bedankt'. Zayaz heeft dinsdagmorgen direct actie ondernomen en vanaf elf uur kon er weer vrijuit doorgetrokken worden. Rond het middaguur is het zelfs mogelijk om te douchen.
Zayaz-medewerker Rian Donders biedt excuses aan: "Ik weet niet wat er mis is gegaan. Misschien heeft de aannemer de verkeerde datum gecommuniceerd of misschien zijn er brieven verwisseld. Ik weet het niet, maar het is heel vervelend voor de mensen in die flat. Gelukkig is het snel opgelost."
Vertrouwen is grootDe telefoon stond dinsdagmorgen in ieder geval roodgloeiend bij de verhuurder. En die kon alleen maar mededelen dat er vanaf elf uur weer naar hartenlust doorgetrokken kon worden.
Woensdag wordt het water aan de andere kant van de flat afgesloten, aan de Jan de la Barlaan. Of dat wel probleemloos gaat verlopen, kon de Zayaz-medewerkster niet garanderen, maar het vertrouwen is groot, gaf ze ons mee.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.