Video

'Het is een wonder dat dit goed is afgelopen': man (86) met Alzheimer gered uit sloot in Andel

22 september 2015 om 17:37
nl
Een 86-jarige man uit Andel is dinsdagochtend gered uit een diepe sloot tegenover zijn huis. De man met Alzheimer was noten aan het rapen toen hij waarschijnlijk uitgleed. Hij kon niet zelf uit de sloot te komen. Roepen lukte wel en gelukkig hoorde een oplettende buurvrouw hem. 'Ik ben gauw de buurman gaan roepen.' De man is weer thuis uit het ziekenhuis, waar hij was opgenomen omdat hij onderkoeld was. Het gaat nu weer goed met hem.
Geschreven door

"Als vrouw alleen begin je niks, dus ik was blij dat de buurman thuis was. Hij heeft hem met zijn knecht uit de sloot gehaald." De oudere man heeft waarschijnlijk zo'n tien minuten in de sloot gelegen. Hij had geen water binnengekregen, maar was wel onderkoeld. Daarom moest hij met de ambulance mee naar het ziekenhuis.
"Het is een wonder dat dit goed is afgelopen"Na een paar uur opwarmen in het ziekenhuis was de man genoeg op temperatuur gekomen om naar huis te mogen. Zijn vrouw kreeg het advies om hem een dikke trui aan te doen en de verwarming lekker hoog te zetten. "Hij loopt alweer opgewekt rond, maar het is een wonder dat dit goed is afgelopen. Ik ben heel opgelucht", aldus de vrouw van de oude man.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.