Video

Fuckbok Sater is hét nieuwe seksspeeltje dat masturberen uit taboesfeer moet halen

22 september 2015 om 21:05
nl
Een vlezige, rode homp siliconen op vier poten met aan de voorkant een gat. Dat is Sater, hét nieuwe Brabantse seksspeeltje voor mannen. Het ontwerp van Ossenaar Bastiaan Buijs is volgende maand te zien op de Dutch Design Week en één ding is zeker: het apparaat met de bijnamen neukbok en fuckbok zal de driften en tongen flink losmaken.
Geschreven door

"Ik heb het gemaakt voor mijn afstuderen op de Design Academy en het is echt bedoeld om seks mee te hebben", aldus Buijs. Hij hoopt dat zijn ontwerp masturberen uit de taboesfeer haalt. "We kunnen best wel wat minder geheimzinnig doen over rukken, vind ik. Daar hoeven we ons niet voor te schamen." Voor de neukbok slaagde Buijs cum laude met negen als eindcijfer.
Seks heb je met de SaterDe Sater is geen kunst, maar een gebruiksvoorwerp en zal rond de vierduizend euro kosten. Boze reacties op zijn spraakmakende ontwerp heeft Bastiaan nog niet gehoord. "Nog niet, maar dat gaat misschien nog komen tijdens de Dutch Design Week die begint op 17 oktober." Voor de Graduation Show - een onderdeel van de Dutch Design week - worden rond de 50.000 bezoekers verwacht.
FuckbokDe Sater maakt van het masturberen meer een work-out dan alleen maar rukken. Net als bij gewone seks moet je echt je hele lichaam gebruiken. Als het ware bestijg je de siliconenromp op poten. Bastiaan heeft het apparaat natuurlijk zelf ook getest. "Dit is het nieuwe rukken."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.