Gedonder rond Ronnie Stam bij NAC, speler voor straf op tribune: 'Er was wat onenigheid'

23 september 2015 om 00:16
nl
Ronnie Stam moest van trainer Robert Maaskant dinsdagavond tijdens het bekerduel tegen Heerenveen voor straf op de tribune plaatsnemen. De coach van de Bredase club wilde er niet veel over zeggen: "Er was met Ronnie wat onenigheid over een bepaalde situatie, we hebben hem daarom buiten de selectie gelaten." Volgens ingewijden wilde middenvelder Stam niet als rechtsback spelen.
Geschreven door

Ronnie Stam heeft wat last van zijn lies, maar dat was voor trainer Robert Maaskant niet de enige reden om hem dinsdagavond tegen Heerenveen buiten de selectie te laten. Er is meer aan de hand.
Onenigheid"Ik wil er nu niet op in gaan", zegt NAC-coach Maaskant vlak na het verloren bekerduel (0-1) tegen Heerenveen. "Ik vind dat de jongens die gespeeld hebben alle complimenten verdienen. Met Ronnie was er onenigheid over een bepaalde situatie, we hebben hem daarom buiten de selectie gelaten. Hij had ook wat last van zijn lies, maar dat is een ander verhaal. Dat is voor de komende dagen en niet voor nu. Er is voldoende aan de hand om hem vandaag niet te selecteren."
Het verhaal gaat bij NAC dat Ronnie Stam tegen Heerenveen niet als rechtsback wilde spelen. Tot nu toe was hij middenvelder. "Er zijn geen afspraken", zegt Maaskant. "Wel dat hij op het middenveld zou gaan spelen, maar ook af en toe als back. De tribune was voor vandaag, maar ik wil daar niet verder op in gaan en later op terug komen."
'Het komt allemaal goed'Ronnie Stam is zich van geen kwaad bewust. Hij wil er ook weinig over kwijt. "Het is zoals het is, er zijn wel andere dingen die belangrijk zijn. Het komt allemaal goed."App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.