Grad Damen en Stef Ekkel zingen 15.000 euro bij elkaar voor Circus Renz

23 september 2015 om 16:26
nl
Een benefietconcert voor Circus Renz met onder anderen Grad Damen en Stef Ekkel heeft 15.000 euro opgeleverd. Het vond maandagavond plaats in Eindhoven.
Geschreven door

“We zijn tevreden met het mooie bedrag, maar we zijn er helaas nog niet door uit de problemen. Het is ruim tien procent van wat we nodig hebben”, zei een woordvoerder van het circus woensdag.
BelastingschuldCircus Herman Renz heeft een belastingschuld van 130.000 euro. Het bedrijf heeft van de fiscus tot begin oktober de tijd gekregen om de schuld te betalen.
Er lopen nog verschillende acties om geld in te zamelen voor het noodlijdende circus, dat kampt met teruglopende bezoekersaantallen en stijgende personeelslasten. “Mensen zamelen lege flessen in, er worden buttons verkocht, er staan zoveel dingen uit dat wij het overzicht ook niet meer precies hebben”, aldus de woordvoerder.
Op de benefietavond waren er optredens van vijftien Nederlandse zangers, onder wie Grad Damen en Stef Ekkel. Ook waren er circusacts te zien. De avond trok vierhonderd bezoekers.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.