Man uit Helvoirt bedreigt parkeercontroleur in Oisterwijk omdat hij geen parkeerboete wil

24 september 2015 om 12:43
nl
Een parkeercontroleur van de gemeente Oisterwijk is woensdagmiddag bedreigd toen hij een bekeuring wilde uitschrijven. Hij wilde een boete uitdelen aan een automobilist, omdat diens auto verkeerd geparkeerd stond. De bestuurder, een man uit Helvoirt, zat niet op die bekeuring te wachten en bedreigde de controleur. De automobilist is aangehouden.
Geschreven door

De controleur zag rond kwart over twee 's middags in het centrum van Oisterwijk een auto in een parkeerverbodzone staan. Ook stond de auto half op de stoep. Toen hij de bekeuring wilde uitschrijven, kwam de bestuurder van de auto op hem af, omdat die niet wilde dat hij de bekeuring aan hem zou uitdelen.
Toen de parkeercontroleur zei dat hij dit wel ging doen werd de automobilist boos en liep dreigend op de man af. De controleur werd bang en besloot de politie te bellen.
Bestuurder vlucht, maar wordt later aangehoudenDe verdachte probeerde vervolgens de telefoon van de controleur uit zijn handen te slaan. Dat lukte niet. Toen de controleur de politie aan de lijn kreeg, ging de man uit Helvoirt ervandoor. Hij werd even later alsnog aangehouden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.