Politieagent in burger trekt pistool na mishandeling in Jumbo-supermarkt in Breda

24 september 2015 om 19:55
nl
Een politieagent in burger heeft donderdag bij de Stada Stores in Breda met getrokken pistool een 31-jarige inwoner van Breda aangehouden. De verdachte had kort daarvoor een man uit Etten-Leur mishandeld in de Jumbo-supermarkt.
Geschreven door

Het 23-jarige slachtoffer zat rond kwart over twaalf te eten in de supermarkt aan de Rat Verleghstraat. Aan een andere tafel zaten twee mannen luidruchtig met elkaar in gesprek.
VuurwapensDe onopvallende politieagent hoorde dat de verdachte opschepte over dat hij 'iemand kapot zou maken', omdat hij ruzie met hem had. Ook werd er gesproken over vuurwapens.
Plotseling stond de verdachte op en sloeg hij enkele keren met zijn vuist in het gezicht van het slachtoffer. Toen de man uit Etten-Leur op de grond lag, kreeg hij ook nog schoppen tegen zijn lichaam.
Dader vluchtteToen de agent in burger riep dat hij van de politie was, rende de dader weg. De politieman richtte vervolgens zijn vuurwapen op de verdachte. Daarop kon de man worden aangehouden. De verdachte had geen wapen bij zich.
Toegesnelde agenten hebben de verdachte naar het politiebureau gebracht. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel behandeld aan zijn verwondingen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.