'Spullen kopen bij de kringloopwinkel is hipper geworden'

24 september 2015 om 19:52
nl
Spullen kopen bij een kringloopwinkel is hipper geworden. Dat merken Marscha van Rooij en Manon Peeters, programmamakers van 'Op Waarde Geschat'. In de tweede serie gaan zij weer op zoek naar verhalen van bezoekers, medewerkers en gevers van twaalf Brabantse kringloopwinkels.
Geschreven door

Marscha van Rooij en Manon Peeters hebben zelf ook veel spullen van de kringloopwinkel. Voor de tweede keer stonden ze als programmamakers in de kringloopwinkels.
'Niet meer geheimzinnig'"Tijdens de eerste serie deden mensen geheimzinniger als ze in een kringloopwinkel waren", vertelt programmamaker Manon Peeters. "Nu is dat niet meer aan de orde."
Nieuw element in de tweede serie 'Op Waarde Geschat' is een taxateur die spullen gaat schatten op waarde.
Persoonlijke verhalenOok tijdens de opname van deze serie merkten de programmamakers dat achter elk koopje of weggevertje een verhaal schuilt.
"Het is mooi dat spullen van een ander, doorleven in een ander huis", vertelt Marscha de Rooij. Wat die verhalen zijn, is vanaf zondag 27 september vanaf kwart voor 7 te zien op Omroep Brabant televisie. En vanaf 4 oktober om 09.40 uur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.