Filmpje: agenten met getrokken pistolen halen vier jongemannen uit auto na verkeersruzie in Breda

25 september 2015 om 14:07 • Aangepast 21 november 2020 om 15:47
nl
De vier jongemannen die donderdagmiddag gearresteerd werden in de Concordiastraat in Breda werden ingerekend als gevolg van een verkeersruzie eerder in de Westerparklaan. Dat meldt de politie.
Profielfoto van
Geschreven door

De mannen werden aangehouden door agenten die hun pistool trokken. De politie had een melding gekregen dat de vier een vuurwapen in hun auto hadden. Bij de verkeersruzie waren twee volwassenen en een driejarig kind in een auto bedreigd met een vuurwapen, zo was de melding.
MeegenomenDe aangehouden verdachten zijn twee jongens van zestien uit Bergen op Zoom, een zeventienjarige Bergenaar en een man van achttien uit Eten-Leur. Agenten wisten rond halfzes het voertuig op te sporen en hielden de vier aan. Een buurtbewoner filmde de arrestatie. Het viertal werd voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.
NepwapenHet bleek dat de jongemannen een nepwapen bij zich hadden. "Ook dat is strafbaar", aldus een politiewoordvoerder.
De agenten droegen kogelwerende vesten en volgden de zogeheten uitpraatprocedure. De jongemannen moesten één voor één de auto verlaten. De politie onderzoekt van wie het nepwapen is.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.