Oranje Zwart heeft geen kind aan HC Den Bosch, Rob Reckers scoort driemaal

25 september 2015 om 23:55
De hockeyers van Oranje Zwart hebben hun perfecte competitiestart ook vervolgd tegen Den Bosch. De regerend landskampioen won vrijdagavond in eigen huis ook het derde duel van dit seizoen, ditmaal met 7-2. Rob Reckers was bij de thuisploeg met drie treffers de meest in het oog springende speler.

De laatkomers hadden vrijdagavond pech. Toeschouwers die zich slechts een vijftal minuten na het beginsignaal langs het Eindhovense kunstgrasveld meldden, hadden alvast drie treffers gemist.
Drie goals in drie minutenIn een tijdsbestek van drie minuten stond het al 2-1 voor de thuisploeg. Eerst was het de Oostenrijkse aanwinst Stanzl die de score had geopend.
In de tegenaanval wist Den Bosch via Dockier alweer gelijk te komen. De blijdschap van dit doelpunt was van korte duur, want amper een minuutje later lag de bal alweer in het Bossche net. Ditmaal was het Rob Reckers die scoorde. Diezelfde Reckers was op slag van rust ook verantwoordelijk voor de 3-1.
OZ beslist het duelNiet lang na de pauze besliste OZ het duel volledig. Het was Van der Schoot die de bal hoog in het doel schoot en daarmee de 4-1 op het bord zette. Hoewel Den Bosch via Van Groesen uit een strafcorner de marge verkleinde naar 4-2, ontbeerden de bezoekers de verdere kracht om de wedstrijd nog spannender te maken.
In de slotfase maakte Reckers ook zijn derde van de avond en bepaalden Rizwan en De Voogd de eindstand op 7-2.