Overval Roosendaalse restauranthoudster weer in Bureau Brabant

28 september 2015 om 12:43
nl
De gewelddadige overval op een restauranthoudster in Roosendaal komt opnieuw aan bod bij Bureau Brabant. Ook is er aandacht voor zaken uit Helmond en Tilburg.
Geschreven door

De zaak in Roosendaal kwam eerder ook al uitgebreid aan bod in een uitzending van het opsporingsprogramma.
Bijzondere buitDe overval werd op 26 februari na sluitingstijd gepleegd op een parkeerplaats. De twee overvallers gingen hardhandig te werk en sloegen na afloop te voet op de vlucht.
De politie meldt dat het rechercheteam nieuwe informatie heeft. In de uitzending wordt onder meer meer verteld over de bijzondere buit van de overvallers.
Overval tankstationIn het programma wordt ook aandacht geschonken aan twee Tilburgse zaken. Op maandag 6 juli was er de overval op een Avia-tankstation aan de Spoorlaan.
Op bewakingsbeelden is te zien hoe de dader bijna drie uur rondgehangen heeft bij een bushalte voordat hij toesloeg. Hij bedreigde een medewerkster met een mes. In Bureau Brabant worden bewakingsbeelden getoond.
ZussenOok in Tilburg werden op maandag 29 juni twee zussen van 67 en 75 jaar beroofd van een groot geldbedrag. Ze hadden het geld kort daarvoor opgenomen bij een bank. De vrouwen werden in de Mozartflat beroofd door twee mannen. De politie laat in het opsporingsprogramma een reconstructie zien.  VandalenIn het centrum van Helmond werden op 11 april minstens elf auto's onder handen genomen door vandalen. Spiegels werd van de auto's getrapt en ruiten werden ingegooid. De politie heeft beeldmateriaal met daarop een man en een vrouw en vraagt zich af of dit duo iets met de vernielingen te maken heeft.  
Bureau Brabant is maandag vanaf 18.15 uur te zien bij Omroep Brabant. Het wordt ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.