Weer een arrestatie in zaak vermoorde Mick uit Tilburg: arrestatieteam pakt jongeman (19) op

28 september 2015 om 13:26
Een arrestatieteam van de politie heeft maandagochtend opnieuw iemand aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dodelijke schietpartij in Tilburg van twee weken geleden. Het gaat om een 19-jarige man uit Spijkenisse, bevestigt de politie. Vorige week werden al een jeugd-tbs’er (20) uit dezelfde plaats en een 19-jarige Rotterdammer opgepakt.
Geschreven door

De drie mannen worden verdacht van betrokkenheid bij de gewapende overval op een huis aan de Betuwestraat in Tilburg.
Daarbij werd de 48-jarige bewoner Mick in zijn Hindoestaanse Godenkamer doodgeschoten. Het zou om een roofoverval gaan.
ZIE OOK: Nachtmerrie voor nabestaanden doodgeschoten Tilburger (48): 'Onze broer is koelbloedig vermoord’
Groot onderzoekEen groot politieteam bestaande uit vijftien rechercheurs houdt zich bezig met het moordonderzoek. De nabestaanden van de doodgeschoten bewoner reageerden verslagen op het nieuws dat een van de verdachten van de moord een tbs’er is.
Zij gaan nadenken over gerechtelijke vervolgstappen als blijkt dat de 20-jarige man uit Spijkenisse betrokken is geweest bij de fatale schietpartij. Er was hem tbs voor minderjarigen opgelegd nadat hij was veroordeeld voor een reeks zeer zware geweldsmisdrijven, waaronder een gewapende overval.
KameradenVlak na de schietpartij werden vier mannen aangehouden die op dat moment in het huis waren. Dit waren kameraden van het slachtoffer. Al snel bleek dat zij niets met de fatale schietpartij te maken hadden.[YouTube:https://youtu.be/9oalft2e1Ww]

Wachten op privacy instellingen...