FC Oss speelt met tien man gelijk tegen Jong Ajax

28 september 2015 om 23:43 • Aangepast 21 november 2020 om 15:42
FC Oss heeft maandagavond in Amsterdam met 2-2 gelijkgespeeld tegen Jong Ajax. Door het gelijkspel blijft FC Oss voorlaatste in de Jupiler League, Jong Ajax staat twee plekken hoger.

FC Oss had na vijf nederlagen op rij, inclusief de bekerblamage vorige week tegen de amateurs van HBS (4-1), juist dringend behoefte aan een overwinning.
Jong Ajax komt terug na rode kaartFatih Kamaci opende de score in de 37e minuut door een strafschop te benutten. In de 65e minuut maakte Felitciano Zschusschen er 0-2 van.
Nog geen vijf minuten later moest Wouter de Vogel van FC Oss het veld verlaten met een rode kaart. In de 84e minuut benutte Sam Hendriks een penalty voor de thuisploeg. In blessuretijd wist Ajacied Zakaria El Azzouzi er 2-2 van te maken.