Video

Fietsster (55) uit Eindhoven overleden na aanrijding met auto in Veldhoven

29 september 2015 om 18:07 • Aangepast 21 november 2020 om 15:42
nl
Een 55-jarige vrouw uit Eindhoven is dinsdagochtend overleden na een ongeluk in Veldhoven. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Burgemeester Van Hoofflaan met de Dorpstraat in Veldhoven. Ze was op de fiets en werd op de kruising geschept door een auto.
Profielfoto van
Geschreven door

Het slachtoffer kwam hierdoor op de voorruit van de wagen terecht. De bestuurder van de wagen, een man van 31 uit Veldhoven, raakte niet gewond.
Het ongeluk gebeurde rond kwart voor tien. Onder meer twee ambulances kwamen naar de plek van de botsing; een traumahelikopter landde in de buurt. Er is nog geprobeerd de vrouw te reanimeren. Ze overleed uiteindelijk in een ziekenhuis.
Niet eerste ongelukOp de kruising wordt momenteel aan de weg gewerkt. Volgens getuigen is dit niet het eerste ongeluk op de bewuste plek in Veldhoven.

Wachten op privacy instellingen...

Verklaring gemeente VeldhovenDe gemeente Veldhoven betuigt in een verklaring medeleven naar de nabestaanden en is begaan met alle betrokkenen. De gemeente geeft aan dat het doel van de huidige werkzaamheden de doorstroming van het verkeer en de reconstructie van de weg moesten samen gaan.
Ook zijn onlangs maatregelen getroffen, zoals de aanleg van drempels, om de snelheid van de weggebruikers te verlagen. Na het ongeval is het kruispunt direct afgesloten voor alle verkeer, ook voor fietsers. Voorlopig zijn de werkzaamheden stilgelegd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.