'Bredase probeerde slapende tweelingdochters te vermoorden'

29 september 2015 om 22:34
nl
De in Breda geboren Mireille G. wordt ervan verdacht dat zij zondagnacht geprobeerd heeft haar slapende tweelingdochters te doden. Dat melden Belgische media.
Geschreven door

De 40-jarige vrouw leefde gescheiden van de vader van de tweeling in een grote villa in het Belgische Schoten. Om de kinderen wat aan te kunnen doen zou zij de oppas zondag naar huis hebben gestuurd. De vrouw wordt ervan verdacht dat zij vervolgens geprobeerd heeft de 14-jarige tweeling met een mes de keel door te snijden.
PijnDat zou niet gelukt zijn omdat een van de kinderen wakker werd van de pijn in haar hals. Vervolgens kon zij met haar zusje vluchten. Een kennis bracht het meisje in allerijl naar het ziekenhuis. Zij was er slecht aan toe toen zij opgenomen werd maar inmiddels zou haar situatie stabiel zijn.
Mireille G. is gearresteerd in haar woning en is inmiddels voorgeleid aan de Antwerpse onderzoeksrechter, aldus de Belgische media. Er is nog geen motief bekend, maar Mireille G. zou in een moeilijke echtscheidingsprocedure zitten met de vader van de tweeling.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.