CSKA Moskou onder de indruk van PSV: 'Ze staan er heel goed voor'

29 september 2015 om 19:10
nl
De sensationele overwinning van PSV twee weken geleden tegen Manchester United heeft indruk gemaakt op de tegenstander woensdagavond in de Champions League, CSKA Moskou. "Ik kan me niet voorstellen dat het mogelijk is om het team te onderschatten dat de koploper in de Premier League heeft verslagen", zei hoofdtrainer Leonid Sloetski dinsdag in Moskou op de persconferentie.
Geschreven door

CSKA Moskou heeft de punten hard nodig na het verlies in de eerste speelronde van de Champions League in Duitsland tegen VfL Wolfsburg.
Onderschatten"De wedstrijd is extreem belangrijk omdat we in Wolfsburg niet het beoogde resultaat hebben gehaald. We hebben zoveel moeite gedaan om dit podium te bereiken via de tweede plaats en de competitie en twee voorronden. Het zou vreemd zijn om dan in de groepsfase tegenstanders te onderschatten", aldus Sloetski.
Sloetski laat zich ook niet van de wijs brengen door de magere resultaten van de Eindhovenaren in de nationale competitie en de afwezigheid van belangrijke PSV'ers.
"PSV staat er nog steeds heel goed voor. Ze hebben nog maar één keer verloren. PSV mist weliswaar Luuk de Jong en Andres Guardado, maar de ploeg heeft veel goede spelers. Het wordt een lastige, interessante wedstrijd", zei Sloetski.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.