Video

Phillip Cocu acht PSV niet kansloos tegen CSKA Moskou: 'We kunnen hier een goed resultaat boeken'

29 september 2015 om 22:16 • Aangepast 21 november 2020 om 15:41
nl
Ondanks het gemis van onder andere Andrés Guardado en Luuk de Jong acht PSV zich niet kansloos in de tweede Champions Leaguewedstrijd, uit tegen CSKA Moskou. De overwinning tegen Manchester United heeft de ploeg het vertrouwen gegeven dat er ook internationaal wat te halen valt.
Profielfoto van
Geschreven door

Phillip Cocu had dinsdagavond dan ook weinig zin om tijdens de persconferentie veel in te gaan over de afwezigheid van zijn topspelers. "Dat geeft weer mogelijkheden voor andere jongens. We zijn allemaal gefocust op deze wedstrijd."
Druk avondjeOndanks de goede moraal, is PSV ook in het uitverkochte stadion van CSKA Moskou de underdog. Keeper Jeroen Zoet is voorbereid op een heet en druk avondje.
Zie ook: PSV wacht zwaar avontuur in Moskou
"CSKA is een goeie tegenstander, maar ik kijk uit naar wéér een Champions Leaguewedstrijd en denk dat we ook hier een goed resultaat kunnen boeken."
CSKA Moskou puntloosTegenstander CSKA Moskou is nog puntloos. Zij verloren hun eerste wedstrijd tegen VFL Wolfsburg met 1-0. Tegelijk met CSKA Moskou-PSV, spelen de Duitsers op Old Trafford tegen Manchester United.
De verwachte opstelling van PSV tegen CSKA Moskou: Zoet; Arias, Bruma, Moreno, Brenet; Pröpper, Hendrix, Schaars; Narsingh, Locadia, Lestienne.[Tweet:body:https://twitter.com/paulpostman/status/648891612333010944]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.