Jongen (15) spreekt af met meisje, maar wordt in elkaar geslagen

30 september 2015 om 13:18
nl
Een afspraakje met een meisje in een speeltuintje in Tilburg is voor een 15-jarige jongen op een regelrechte nachtmerrie uitgedraaid. De jongen sprak met het meisje af in een speelhuisje en ging naast haar zitten, toen er opeens vier jongens vanachter een boom vandaan kwamen en op hem af renden. Zij sloegen de jongen vervolgens in elkaar.
Geschreven door

De mishandeling gebeurde maandagavond in het speeltuintje aan de Kruizemuntweg in Tilburg. Het slachtoffer werd omsingeld en had geen schijn van kans. Hij werd vastgepakt bij zijn achterhoofd en met gebalde vuist in het gezicht geslagen.
Helaas voor de jongen bleef het daar niet bij. Zo kreeg hij meerdere keren een knietje in zijn gezicht, sprong iemand op zijn rug en werd een arm om zijn keel geklemd. Zijn belagers eisten zijn telefoon, maar die wilde de jongen niet afgeven.
AanhoudingenOp een gegeven moment zag het slachtoffer kans om weg te rennen in de richting van de Reeshof. Hij deed aangifte bij de politie van mishandeling. Diezelfde avond pakte de politie een 16-jarige en een 18-jarige Tilburger op.
Dinsdagochtend werden een 16-jarige en een 17-jarige Tilburger opgepakt vanwege betrokkenheid bij de mishandeling. De verdachten zitten vast.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.