Vrachtwagenchauffeur (25) komt om bij ongeluk op A67 bij Hapert

1 oktober 2015 om 00:03 • Aangepast 21 november 2020 om 15:39
nl
Bij een tweede ongeluk woensdagmiddag op de A67 waarbij drie vrachtwagens betrokken waren, is een dode gevallen. Een van de chauffeurs zat na het ongeluk bekneld in zijn cabine. Hij is ter plekke overleden.
Profielfoto van
Geschreven door

Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Hapert in de richting van Eindhoven. Het slachtoffer is een 25-jarige man uit Beek en Donk, zo laat de politie donderdag weten. Woensdag meldde de politie nog dat het slachtoffer uit Gemert kwam.
Weg dichtNa het ongeluk sloot de politie de A67 vanuit België richting Eindhoven af. Dat zorgde voor kilometers file, rond zes uur stond er rond Eindhoven als gevolg van de problemen op de A67 in totaal dertig kilometer file. Om iets voor negen uur 's avonds ging de weg weer open.
Op de A67 was eerder woensdagmiddag al een vrachtwagen in de berm beland.Het tweede ongeluk ontstond in de file als gevolg van het eerste ongeluk. Drie vrachtwagens klapten op elkaar. De chauffeur van de laatste vrachtwagen overleefde het ongeluk niet. De andere chauffeurs raakten volgens de politie niet gewond.

Wachten op privacy instellingen...

Zorgen over veiligheid A67Gemeenten in Brabant en Limburg die aan de A67 liggen, maken zich al langer grote zorgen over de veiligheid op de snelweg. Er gebeuren de laatste maanden regelmatig ongelukken op de weg. In mei al pleitten verschillende gemeenten daarom voor een snelle aanpak van de weg.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.