Hennepruimdag: Kwekerij met ruim 1000 planten in Diessen

30 september 2015 om 20:11
nl
Tijdens een regionale hennepruimdag is in de Julianastraat in Diessen woensdag een plantage opgeruimd van 1000 tot 1200 planten. De kwekerij was ondergebracht in een voormalige horecazaak.
Geschreven door

In Bergen op Zoom werd aan de Hertshoornstraat in twee ruimten een kwekerij gevonden met in totaal 237 planten. De stroom werd illegaal afgetapt.
Ook in Bergen op Zoom werd een kwekerij gevonden in de Adriaan Poirterstraat. Hier stonden 256 planten in twee slaapkamers van een woning. Ook hier werd de stroom illegaal afgetapt. Tegen de bewoner wordt proces-verbaal opgemaakt.
AangehoudenIn Oud Gastel zat bij een bedrijf aan de Pietseweg in twee trailers een mobiele kwekerij. In de trailers stonden respectievelijk 202 en 199 grote planten. De stroom werd illegaal afgetapt. De verantwoordelijke van het bedrijf is aangehouden en verhoord.  
In Breda was een hennepkwekerij in de Reinierstraat aan de beurt. De politie kwam hier in actie na een tip via Meld Misdaad Anoniem. De 67-jarige bewoner is aangehouden. Hem wordt niet alleen het bezit van 150 planten verweten maar ook de diefstal van de voor het kweken van hennep zo broodnodige stroom.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.