Smeris seizoen 3 met Jeroen van Koningsbrugge pas in 2017 op tv

1 oktober 2015 om 19:31
nl
De populaire televisieserie Smeris, met in de hoofdrol de Bossche Jeroen van Koningsbrugge, gaat pas in 2017 verder met het derde seizoen. De acteur neemt vanaf eind december een halfjaar pauze, waardoor de opnames voor het derde seizoen pas volgend jaar kunnen plaatsvinden. Dat staat op de website van Televizier.
Geschreven door

Van Koningsbrugge gaat in dat halfjaar naar het Amerikaanse Los Angeles, zo valt te lezen op de website. Zijn gezin gaat met hem mee naar The States. Fans moeten dus tot ergens in 2017 wachten voor ze kunnen zien hoe het afloopt met politiemannen Theo Kamp (Jeroen van Koningsbrugge) en Willem Niessen (Dennis van de Ven).
Het derde seizoen draait om een oorlog tussen internationale inlichtingendiensten en extreem fanatieke terroristen. Het eerste seizoen was vooral voor Tilburgers een feest van herkenning. Het hele seizoen speelde zich in die stad af.
Het tweede seizoen speelde zich af in Amsterdam. Het contrast tussen de nuchtere Brabanders en de arrogante Amsterdammers kwam mooi in beeld", vertelde de producent eerder aan Omroep Brabant.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.