Bejaard echtpaar beroofd op straat in Deurne, vrouw doet verhaal in Bureau Brabant

1 oktober 2015 om 19:26
nl
Begin vorige maand is een ouder echtpaar in Deurne slachtoffer geworden van een brute straatroof. Dat blijkt uit berichtgeving van Bureau Brabant over hun komende uitzending.
Geschreven door

De 86-jarige man en zijn vrouw van 80 jaar waren te voet op weg naar huis toen ze door twee mannen op een scooter werden beroofd.
HardhandigDe daders gingen hardhandig te werk. De 80-jarige vrouw werd op de grond geduwd en vervolgens van haar tas beroofd. Maandagavond vertelt zij haar verhaal in Bureau Brabant.  
In Bureau Brabant wordt ook aandacht besteed aan een winkeldief die is vastgelegd tijdens zijn vlucht in Breda en een woninginbreker in Helmond die op camera staat. Hij probeerde nog de camera te vernietigen en vervolgens de beelden te verwijderen van de computer. Helaas voor deze inbreker; de beelden werden opgeslagen in de ‘Cloud’. Daarnaast is een reconstructie te zien van een overval op medewerkers van een voetbalkantine in Veldhoven. Bureau Brabant wordt maandag om 18.15 uur uitgezonden bij Omroep Brabant en de hele avond herhaald.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.