Gezocht: goede thuisfluiter voor voetbalclub Stiphout Vooruit 4 - Omroep Brabant

Gezocht: goede thuisfluiter voor voetbalclub Stiphout Vooruit 4

1 oktober 2015 om 21:34 • Aangepast 21 november 2020 om 15:38
nl
Als amateurclub is het niet altijd gemakkelijk om aan goede scheidsrechters te komen. Stiphout Vooruit 4 uit Helmond heeft een ludieke advertentie geplaatst om aan de juiste man of vrouw te komen. “Voor elf thuiswedstrijden per seizoen krijg je 354 vakantiedagen.”
Profielfoto van
Geschreven door

Stiphout Vooruit 4 omschrijft zichzelf als een gezonde organisatie: 'De platte organisatie kenmerkt zich door een informele en resultaatgerichte cultuur.'
‘Thuisfluiter is een middenmanagementfunctie’Een scheidsrechter bij de Helmondse club moet meerdere kwaliteiten hebben. “Als thuisfluiter ben je communicatief sterk. Ter ondersteuning van je non-verbale communicatie krijg je een drietal attributen in bruikleen, namelijk twee kaarten en een fluit.”
Maar waar sta je dan in de organisatie? “Als thuisfluiter bekleed je een middenmanagementfunctie. Je geeft leiding aan twee assistenten en rapporteert aan de coach van Stiphout Vooruit 4. Incidenteel zal je ook verantwoording af moeten leggen aan de linksbuiten van het elftal.”  
Aantrekkelijke vrijwilligersvergoeding Gelukkig hoef je het allemaal niet voor niets te doen. “Je krijgt dan ook een aantrekkelijke vrijwilligersvergoeding van tien euro bruto per wedstrijd. Daarnaast zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend. Uitgaande van elf thuiswedstrijden per seizoen krijg je 354 vakantiedagen per kalenderjaar (in schrikkeljaar 2016 zelf 355)."
Als je geïnteresseerd bent in de vacature, dan kun je voor 15 oktober contact opnemen met Stiphout Vooruit 4. [Tweet:body:https://twitter.com/Stiphout4/status/649525200334229504]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.