Kickbokskampioen Nieky Holzken krijgt realityserie op RTL 5

1 oktober 2015 om 21:32
nl
Kickbokser Nieky Holzen uit Helmond krijgt z’n eigen realityserie op RTL 5. Holzken wordt al een tijdje gevolgd door een cameraploeg.
Geschreven door

De serie rondom de kickbokskampioen gaat Nieky Holzken: De Knock-Out van Brabant heten, zo meldt RTL Boulevard. Holzken werd in augustus wereldkampioen kickboksen in Las Vegas.
Overstap naar boksenIn de realityserie is te zien hoe Holzken de overstap probeert te maken van het kickboksen naar ‘gewoon’ boksen. Hij moet in de bokswereld weer helemaal onderaan de ladder beginnen.
Behalve Nieky Holzken zelf komen ook onder anderen zijn vrouw Nathellie, zoon Geraldo, dochter Willisha, en schoonvader en coach Sjef in de serie voor.
LEES OOK: Honderden Helmonders op de been voor huldiging kickboksheld Nieky Holzken
Emigreren naar de VS?"Nieky heeft er alles voor over om door te breken als professioneel bokser, ook al moeten hij en zijn gezin daarvoor naar Amerika emigreren”, zo meldt RTL Boulevard.
De eerste aflevering van Nieky Holzken: De Knock-Out van Brabant is op dinsdag 27 oktober. Het programma wordt uitgezonden na die andere Brabantse realityserie op RTL 5: Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.