Beekse Bergen wil meer publiek trekken in winter met lichtjestocht

2 oktober 2015 om 12:54
nl
In Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek is deze winter voor het eerst een lichtjestocht. In de avonduren, als de meeste dieren op één oor liggen, wordt in het park de kleurrijke glow in the dark-show 'Africa by Light' gehouden.
Geschreven door

Van 4 december tot en met 17 januari verandert een deel van de wandelsafari in een feeëriek verlicht wandeldomein. Er komen zo'n veertig lichtobjecten van enkele meters hoog te staan.
Oplichtende zebra'sZo worden bezoekers verrast door onder meer imposante led-neushoorns en olifanten, goudkleurige leeuwen, oplichtende zebra's en jachtluipaarden en vogels met fluorescerende verenkleden. Tijdens het winterevenement is er dagelijks entertainment binnen het thema 'Afrika'.
Safaripark Beekse Bergen werkt voor 'Africa by Light' samen met China Light. Zij verzorgden al eerder lichtshows in Europa. In China is maandenlang gewerkt aan de vervaardiging van alle objecten.
Zeecontainers volDe vele honderden onderdelen worden op dit moment in tien zeecontainers verscheept naar Nederland. Vanaf november gaat een team van Chinese medewerkers aan de slag met de opbouw.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.