RKC wil revanche tegen Helmond Sport: 'Tegen Helmond ben je nooit kansloos'

2 oktober 2015 om 16:43
nl
Voor de tweede keer in anderhalve week staan vrijdag Helmond Sport en RKC Waalwijk tegenover elkaar. Vorige week wonnen de Helmonders voor de beker in Waalwijk. RKC wil nu revanche in Helmond.
Geschreven door

"En geen beter revanche dan ze te verslaan", denkt keeper Ralph Vos van RKC. Dat dat lastig wordt beseft Vos ook. "Helmond heeft een fysiek sterke ploeg, veel grote jongens. Maar wij moeten gewoon voetballen, dan komen ze er niet aan te pas."
Nooit kansloosDat verwacht aanvaller Arsenio Valpoort ook. "Een wedstrijd tegen Helmond is nooit kansloos. We kennen ze goed. Ook in de vorige wedstrijd waren we niet kansloos."
Maar inmiddels is RKC wel uitgeschakeld in de beker en afgegleden naar de zeventiende plaats op de ranglijst. "Daar wordt je niet vrolijk van, nee", aldus Valpoort. "Maar we zijn net begonnen. Twee keer winnen en we staan weer in de middenmoot."
"Het heeft ook een beetje met ons programma te maken", vult Vos aan. "Maar als we spelen zoals vorige week tegen Go Ahead, dan ben ik ervan overtuigd dat we drie punten halen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.