Invalide man haalt verhaal bij foutparkeerder en wordt in elkaar geslagen

2 oktober 2015 om 22:42
nl
Een invalide man en zijn buurvrouw uit Leende zijn vrijdagochtend aan de Keelvenweg in Someren mishandeld door een 61-jarige man uit die plaats.
Geschreven door

De invalide man en zijn buurvrouw gingen met hun auto’s op pad om de honden van de man uit te laten. Hij parkeerde zijn voertuig op de laatste overgebleven invalideparkeerplek.
Overdwars geparkeerdDe andere drie waren bezet door de auto van de man uit Someren, die zijn wagen dwars over de parkeervakken had geparkeerd.
Terwijl de honden aangelijnd werden, liep de 61-jarige man uit Someren naar zijn auto. De invalide man sprak hem op het parkeergedrag aan. Daar was inwoner uit Someren niet van gediend. Hij sloeg de invalide man een paar keer met zijn vuist in het gezicht.
Buurvrouw krijgt ook klappenDe buurvrouw wilde de ruzie sussen, maar kreeg toen ook klappen. Toen de man de politie wilde bellen en foto’s van zijn belager wilde maken, werd hij opnieuw hard geslagen en uitgescholden.
De man liep als gevolg van de mishandeling een dikke, bloedende lip op. Zijn buurvrouw had een diepe snee in haar lip en een pijnlijk scheenbeen. De twee werden behandeld door ambulancepersoneel dat ter plaatse kwam.
Mishandelaar opgepaktAan de hand van het kenteken achterhaalden agenten de identiteit verdachte. Hij bleek gewond aan zijn hand, vermoedelijk een gevolg van de gepleegde mishandelingen.
Hij verklaarde spijt te hebben en zit vast voor verder onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.