Aad de Mos in FC Onder Ons: 'Robbie Haemhouts is de Andrés Iniesta van Willem II'

2 oktober 2015 om 19:46 • Aangepast 21 november 2020 om 15:36
nl
Robbie Haemhouts is de meest ondergewaardeerde en onderschatte speler van Willem II. Dit zegt Aad de Mos vrijdag in het voetbalpraatprogramma FC Onder Ons van Omroep Brabant. "Ik vind Haemhouts de Andrés Iniesta van Tilburg."
Profielfoto van
Geschreven door

Volgens De Mos valt het spel van middenvelder Haemhouts de laatste weken goed op. Samen met Erik Falkenburg vormt hij een succesvolle tandem. "Haemhouts is echt een lepe speler", aldus de analist. "Hij is op latere leeftijd naar Willem II gekomen, maar heeft zich meer dan bewezen op eredivisieniveau."
ZIE OOK: Jeffrey Bruma in FC Onder Ons: 'PSV kansrijk tegen Ajax in Amsterdam'
'Een hele goede speler'De 31-jarige Belg is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen in Tilburg. "Gewoon een hele goede speler", herhaalt De Mos.
De analist is ook zeer te spreken over een andere speler van Willem II, aanvaller Lucas Andersen. "Wat hij onlangs tegen FC Utrecht liet zien was indrukwekkend. Dat was voor de eerste keer dat ik echt zag wat voor goede speler Andersen is." Volgens hem gaan de Tilburgers op deze manier nog veel plezier aan de Deen beleven.

Wachten op privacy instellingen...

Naast De Mos zit deze week ook PSV-verdediger Jeffrey Bruma aan tafel in FC Onder Ons. Hij praat met presentator Job van der Zon onder meer over de kraker Ajax-PSV en de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden van Oranje.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.