Jeffrey Bruma in FC Onder Ons: 'PSV kansrijk tegen Ajax in Amsterdam'

2 oktober 2015 om 20:01 • Aangepast 21 november 2020 om 15:36
nl
"We hebben een goede selectie, met enkele snelle spelers op de flanken. Als we die zondag goed bedienen in de uitwedstrijd tegen Ajax, liggen er zeker mogelijkheden voor ons." Is getekend, Jeffrey Bruma. Verdediger van PSV.
Profielfoto van
Geschreven door

Volgens Bruma, die deze week te gast is in het voetbalpraatprogramma FC Onder Ons van Omroep Brabant TV, is Ajax te pakken in de omschakeling. "Daar ligt onze kracht. Mede omdat we sterke spelers op de flanken hebben staan."
'PSV is dodelijk in de omschakeling'Analist Aad de Mos is het met Bruma eens. "PSV is dodelijk in de omschakeling. Ik vind dat het spel van Ajax op dit moment ontzettend voorspelbaar is. Er zitten bovendien nog veel zwakke plekken in die ploeg. De wedstrijd tegen Molde FK in de Europa League heb ik donderdagavond gezien, daarin vond ik Ajax niet denderend spelen."
ZIE OOK: Aad de Mos in FC Onder Ons: 'Robbie Haemhouts is de Andrés Iniesta van Willem II'
Volgens De Mos is Ajax vooral achterin kwetsbaar. Hij noemt daarbij expliciet het centrale duo Joël Veltman-Jaïro Riedewald. "Die werden in Noorwegen een paar keer volledig overlopen."
'Maher en Narsingh voldoen niet'Overigens is de analist ook nog niet kapot van het spel van PSV. Met name Adam Maher en Luciano Narsingh voldoen volgens hem op dit moment niet. "Die jongens stralen niet uit dat ze willen overwinteren in de Champions League of alles willen geven voor de titel. Dat kan natuurlijk niet."
Ajax-PSV staat overigens zondag vanaf half drie op de rol in de eredivisie.

Wachten op privacy instellingen...

FC Onder Ons is tot zaterdagavond ieder uur te zien op Omroep Brabant TV. Job van der Zon presenteert het voetbalpraatprogramma deze week.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.