Pepernotenwinkel Den Bosch krijgt pepernoten niet aangesleept

2 oktober 2015 om 22:42
nl
De pepernotenwinkel in Den Bosch is een groot succes. Na een succesvolle start is er bijna geen pepernoot meer krijgen. De winkel wacht met smart op een nieuwe levering pepernoten.
Geschreven door

Donderdag werd de pepernotenwinkel aan de Orthenstraat in Den Bosch geopend. Veel mensen komen een kijkje nemen en nemen ook wat mee.
Niet alleen dagjesmensen, maar vooral ook Chinezen zijn erg geïnteresseerd in al dat lekkers. “En die moet je dan uitleggen wat pepernoten eigenlijk zijn”, aldus een winkelmedewerker.
Truffelsmaak erg gewildNa de eerste dagen is al op te maken welke pepernootsmaken in trek zijn. Truffel is het populairst, framboos staat op een tweede plek, gevolgd door yoghurt.
Ook melkchocolade puur en wit is zoals vanouds erg populair. Ook mixen zijn erg gewild.
Leveringsproblemen verwachtVooralsnog kunnen alle klanten worden voorzien, maar niet meer voor lang. Zo zijn er nog maar 150 zakjes frambozenpepernoten over, dinsdag worden pas nieuwe pepernoten geleverd.
Vrijdagochtend stonden al twintig man voor de winkel in Den Bosch te wachten. Ook bij andere pepernotenwinkels in het land loopt het storm.
De winkels zijn een initiatief van pepernotenfabrikant Van Delft uit Harderwijk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.