'Ode' aan de klungelende inbreker: monteur vervangt al tijgerend gestolen kassa bij tennisclub Riel

3 oktober 2015 om 17:57 • Aangepast 21 november 2020 om 15:35
nl
Leden van de bestolen tennisclub in Riel hebben op een uiterst originele manier gereageerd op de klungelende inbreker die eerder deze week in het sportcomplex toesloeg. Al tijgerend verving een monteur van het Utrechtse bedrijf Le Credit Sportif de meegenomen kassa voor een nieuw exemplaar. Inderdaad, op precies dezelfde wijze als de inbrekerskluns.
Profielfoto van
Geschreven door

Inmiddels zijn de bewakingsbeelden van de brutale inbraak ruim vijftigduizend keer bekeken. Diverse media hebben het verhaal van de klungelende inbreker overgenomen. Tot een aanhouding van de man heeft de vele aandacht nog niet geleid.
Amateuristische diefMet stijgende verbazing keken de leden van de tennisvereniging naar de bewakingsbeelden van de amateuristische dief. Daarop is te zien hoe de man van alles probeert om de kassa open te breken. Uiteindelijk geeft hij het op en besluit hij het hele ding onder zijn arm mee te nemen.
Bij de tennisvereniging is de verdachte in elk geval geen bekende. “Dat is maar goed ook. Zo’n iemand willen we niet op ons sportpark hebben”, liet secretaris Jeffrey van de Kerkhof weten aan Omroep Brabant.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.