Vandaal terroriseert Eindhovense met bekladdingen op auto: ‘Ik zit er helemaal doorheen’

3 oktober 2015 om 19:47 • Aangepast 21 november 2020 om 15:34
nl
Ze is doodop, afgepeigerd zelfs. Voor de tweede keer dit jaar is haar auto beklad door een onbekende. Het lijkt er sterk op dat iemand uit de omgeving rond Eindhoven het persoonlijk op haar gemunt heeft. Dat begint inmiddels huiveringwekkende vormen aan te nemen. “Ik heb geen idee wie hier achter zit, maar ik weet wel zeker dat ik mijn leven niet door hem of haar laat beheersen.”
Profielfoto van
Geschreven door

De Eindhovense, die liever anoniem wil blijven, ontdekte zaterdagochtend dat haar auto voor de tweede keer dit jaar is beklad. “Sindsdien is deze dag echt een rollercoaster. Ik sta nog steeds helemaal te shaken. Wie doet nou zoiets en waarom overkomt mij dit allemaal?”, vraagt de vrouw zich af.
'Dit is persoonlijk'De auto werd beklad in de Clara Wichmanstraat. De Eindhovense is de buurt ingedoken en heeft aan bewoners gevraagd of zij misschien iets hebben gezien. “Ik heb ook bewakingsbeelden opgevraagd, maar daarop is helaas niets te zien. De politie heb ik in elk geval op de hoogte gebracht. Dit weekend ga ik me beraden op eventuele vervolgstappen.”
Het is niet de eerste keer dat ze haar auto beklad aantrof. Rond Pasen werd haar auto besproeid met zwarte graffiti. “Ik ga ervan uit dat het dezelfde dader is. Dit is persoonlijk, en dat maakt het zo beangstigend. Ik hoop dat hij zijn verantwoordelijkheid neemt en zich meldt, of anders wordt opgepakt. Want ik zit er echt helemaal doorheen”, verzucht het slachtoffer.
'Ik ben goed verzekerd'Wijkagent Erik van Pareren verspreidde met goedkeuring van het slachtoffer de foto met daarop de bekladde wagen. Daarop is te zien dat er diverse smileys op de auto zijn geverfd. Inmiddels is de auto voor een groot deel schoongespoten. “Ik ben gelukkig goed verzekerd, dus daarover hoef ik me in elk geval geen zorgen te maken.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.