Video

Doorstart Man Bijt Hond? Grietje Post uit Werkendam wil niet meer meedoen

4 oktober 2015 om 21:31
nl
Man Bijt Hond ster Grietje Post uit Werkendam wil niet meewerken aan de doorstart van het programma: Man Bijt Hond. Na de laatste aflevering vorige week zijn oud-medewerkers de actie 'Red Man Bijt Hond' gestart voor een doorstart. Niet op TV maar op internet. Grietje Post was tussen 2012 en eind 2014 bijna wekelijks te zien in het zeer populaire programma, maar ziet een doorstart niet zitten.
Geschreven door

Wereldberoemd werd ze met de kreet 'Hallo Werkendammers'. Hangend uit het raam van haar kleine huisje in Werkendam, was het jarenlang het vaste begin van een nieuw avontuur met Grietje Post. Die tijd is volgens Grietje definitief voorbij nu het programma officieel is gestopt.
Red Man Bijt Hond "Ik heb ook gehoord en gelezen dat ze een doorstart willen maken. Daar doe ik niet aan mee. Dat doe ik echt niet. En als ik nee zeg, dan is echt nee ook !  Nou het voorbij is, wil ik niet meer met zoiets beginnen." Om daar nog eens aan toe te voegen. "Er is maar één Man Bijt Hond en dat is voorbij."
AfscheidSamen met andere Man Bijt Hond coryfeeën heeft de Werkendamse vorige week afscheid genomen van de programmamakers. "Dat was een leuke, maar ook een beetje trieste bijeenkomst." Als afscheidscadeau kreeg Rietje Post onder meer een schitterend zwart-wit portret van zichzelf. Een foto gemaakt door een professionele fotograaf. Die foto heeft Grietje helaas een beetje weggemoffeld op een plank in haar eigen privé museumpje.
Foto "Ik oog zo oud op die foto. Moet je kijken, je ziet elke rimpel en ik zit ook nog met mijn handen over elkaar." In werkelijkheid is de foto schitterend! "Nou vooruit dan", moppert Grietje. Die benadrukt dat iedereen welkom is ( en blijft) in haar oudheidkamer in Werkendam.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.