'Geen schijn van kans!' Bejaard echtpaar slachtoffer brute straatroof Deurne

5 oktober 2015 om 21:06
nl
Een echtpaar (80 en 86 jaar) uit Deurne is begin september het slachtoffer geworden van een roofoverval. De 80-jarige vrouw wordt zelfs op de grond geduwd en van haar tas beroofd. De vrouw doet maandagavond exclusief haar verhaal: "Ik loop niet meer zo vrij rond als eerst."
Geschreven door

Op zondagmiddag 6 september is het echtpaar te gast bij het 20-jarig bestaan van de buurtvereniging. Daar hebben de twee een gezellige middag.
Geen schijn van kansOp de weg naar huis wacht het echtpaar een vreselijke verrassing. Vanuit het niets worden de twee aangevallen, vooral de 80-jarige vrouw moet het ontgelden. Zij wordt tegen de grond gewerkt en bezeert haar polsen en knie.
Ze probeert haar tas nog vast te houden maar tevergeefs, de vrouw maakt geen schijn van kans. De buit voor de overvaller: sleutels en wat make-up.
Opnieuw zien ze de daderDe roof heeft een behoorlijke impact gehad op het Deurnese echtpaar. "Ik loop nu over straat en dan denk ik, zie ik iemand, hoor ik iemand?", vertelt het vrouwelijke slachtoffer. "Ik loopt niet meer zo vrij rond als eerst."
Wat het allemaal nog erger maakt, is dat het echtpaar de dader een week later opnieuw ziet op de markt in Deurne. De politie wil de overvaller graag achter slot en grendel.
Het gaat om een lichtgetinte man van ongeveer twintig jaar oud. Hij heeft zwart haar en droeg zwarte kleding. Alle informatie is welkom zegt de politie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.