Overvaller voetbalclub RKVVO in Oerle nog niet gepakt: reconstructie in Bureau Brabant

5 oktober 2015 om 21:33
nl
Vier kantinemedewerkers van RKVVO in Oerle werden in augustus overvallen door een man met een groot mes. Hij nam duizenden euro's mee. De dader is nog steeds niet gevonden, daarom heeft Bureau Brabant maandag een reconstructie uitgezonden.
Geschreven door

Bij de voetbalvereniging wordt op 14 augustus de jaarlijkse Veldhoven Cup gespeeld. Na afloop van een mooie feestavond worden de kantinemedewerkers buiten opgewacht en overvallen door een man met een groot mes. Een van de medewerkers doet een stap vooruit, waarop de overvaller meteen vraagt: 'Held uithangen?'
ZIE OOK: 'Held uithangen?’ Man met mes berooft voetbalvereniging
Hij grist de tassen mee en zet het op een lopen. In één van de tassen zat de dagopbrengst van die dag. De man vlucht richting de Berkt. De medewerker probeert hem nog te achtervolgen met een auto, maar raakt hem kwijt.
De politie is nog op zoek naar de overvaller. Hij zou op kunnen vallen omdat het om een man gaat die in korte tijd over veel geld beschikt. En hij heeft een groot mes gehad. De politie hoopt dat er bij iemand een lichtje gaat branden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.