Sabbatical van half jaar voor Jeroen van Koningsbrugge: ‘Ik denk dat ik gillend gek word’

5 oktober 2015 om 22:24
nl
De Bossche acteur Jeroen van Koningsbrugge neemt een half jaar pauze. Samen met zijn gezin vertrekt hij voor een half jaar naar Los Angeles. Na twaalf jaar vond Van Koningsbrugge het tijd worden om eens wat rustiger aan te doen, vertelde hij maandag aan RTL Boulevard. "Ik ben eigenlijk een workaholic, dus voor mij is het eigenlijk heel erg fijn."
Geschreven door

In RTL Boulevard lichtte Jeroen van Koningsbrugge zijn keuze toe. “Ik ben al afgelopen twaalf jaar bijna aan een stuk door aan het werk en ik zie mijn familie eigenlijk alleen in de vakantie heel vluchtig. Maar twee jaar geleden besloten wij over twee jaar gaan wij een half jaar weg en waar naar toe weten we nog niet maar we gaan gewoon lekker weg.”
‘We zien het vanzelf wel’Van Koningsbrugge heeft een aparte band met de Verenigde Staten. “Ik heb daar familie wonen en vroeger kwam ik er ieder jaar. Ook de kinderen zullen er naar school gaan. Zo kunnen ze ook de taal leren.”
ZIE OOK: Smeris seizoen 3 met Jeroen van Koningsbrugge pas in 2017 op tv
De overstap zal erg wennen worden voor de acteur. “Dat je gewoon ’s ochtends wakker wordt kinderen naar school brengt en denkt, waar zullen we vandaag gaan lunchen? Die luxe heb ik de afgelopen twaalf jaar nog niet gehad. Ik denk wel dat ik na een maand helemaal gillend gek word, maar dat zien we vanzelf wel."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.