Zware ochtendspits in Brabant, 28 kilometer file op A27

6 oktober 2015 om 09:50 • Aangepast 21 november 2020 om 15:32
nl
Motregen heeft dinsdagochtend voor een bijzonder drukke ochtendspits gezorgd. Volgens de VerkeersInformatieDienst (VID) was het de een na drukste van het jaar sinds de sneeuw op 5 februari. Op de A58 ter hoogte van Oirschot botsten rond kwart over zeven vier voertuigen op elkaar. Bij het ongeluk was ook een legertruck betrokken.
Profielfoto van
Geschreven door

De linkerrijstrook richting Eindhoven was enige tijd dicht. Rond acht uur stond er een file van vier kilometer.
Op de A58 van Breda richting Tilburg stond het rond kwart over acht tussen knooppunt Galder en Tilburg-Reeshof vast over een lengte van tien kilometer.

Wachten op privacy instellingen...

Twee rijstroken dicht op A2 bij VughtOok op de A2 van Eindhoven richting Den Bosch ter hoogte van Vught was een aanrijding. Twee rijstroken waren dicht. Hierdoor stond het verkeer niet alleen op de A2 vast, maar ook in beide richtingen op de A59, tussen Oss en Den Bosch.
28 kilometer file op A27Op de A27 van Breda richting Utrecht tussen Breda-Noord en Lexmond was eveneens sprake van een zware ochtendspits. Daar stond in totaal 28 kilometer file.

Wachten op privacy instellingen...

Zeshonderd kilometerVolgens de verkeersdienst ANWB stond er rond kwart voor acht in heel Nederland op de rijks- en N-wegen in totaal zeshonderd kilometer. Dat is ruim drie keer zoveel als normaal. Rond kwart over negen waren de meeste files opgelost.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.