Geluk bij een ongeluk: dieven staan vlak voor neus politie stil in de file

6 oktober 2015 om 22:17
nl
Met een beetje hulp van boven of gewoon een goede portie geluk heeft de politie dinsdagmiddag drie mannen aangehouden die worden verdacht van inbraak. Zij zouden in de nacht van maandag op dinsdag onder andere een zitgrasmaaier hebben gestolen uit een schuur in Heeswijk-Dinther.
Geschreven door

Het verhaal begint in de nacht van maandag op dinsdag als er in Heeswijk-Dinther een zitgrasmaaier en ander tuingereedschap worden gestolen uit een schuur aan de Hoog-Beugt. Er wordt een kenteken genoteerd van een zilveren busje dat mogelijk bij de overval is betrokken.
Twee ongelukken in VelpDan gebeurt er op dinsdagmiddag een ongeluk op de Bosschebaan in Velp. Twee kindjes op de fiets raken gewond als ze met de fiets willen oversteken, maar door een auto worden aangereden. De weg wordt voor onderzoek afgezet en in de file die ontstaat, botsen weer twee auto’s op elkaar.
Er staan dus veel auto’s stil op de Bosschebaan door beide ongelukken. En ook dat grijze busje staat in die file. Agenten die in de buurt staan, kijken eens goed om zich heen en zien ineens dat busje staan. “Ze herkenden het kenteken en nemen een kijkje”, vertelt een woordvoerder van de politie.
Zitgrasmaaier in zilveren busjeIn de bus zitten drie mannen. En ja, ook de zitgrasmaaier staat nog achter in de zilveren bus. De drie mannen worden aangehouden. Het gaat om een 46-jarige man uit Helmond, een 32-jarige man uit Uden en een 51-jarige man uit Sint Anthonis.
“Het ongeluk is natuurlijk geen fijne aanleiding dat onze collega’s daar op Bosschebaan waren”, zegt de woordvoerder. Maar het is natuurlijk wel mooi meegenomen dat de zitgrasmaaier weer gevonden is.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.