Hoe lang gaat Guus Meeuwis nog door? 'Weet niet of het weer twintig jaar zijn'

6 oktober 2015 om 19:32
nl
Guus Meeuwis twijfelt of hij ook de komende twintig jaar nog als zanger op het podium staat. Hij is zeker klaar om nog een tijd door te gaan. “Maar twintig jaar? Ik weet het niet”, zegt de Brabantse zanger bij RTL Boulevard.
Geschreven door

Nu het feestvieren vanwege het 20-jarig jubileum erop zit, richt de zanger zijn blik weer op de toekomst. En dat doet hij met een nieuwe plaat. “Ik heb vooral veel zin om de nieuwe plaat uit te brengen”, vertelt Guus bij RTL Boulevard.
ZIE OOK: 'Wat was dat gaaf!' Twitteraars reageren op concertregistratie Guus Meeuwis in Royal Albert Hall
De nieuwe cd van Guus gaat MORGEN heten. En ligt deze maand in de winkels.
'Trots dat nieuwe album er is'Guus Meeuwis is erg blij met zijn nieuwe album dat binnenkort uitkomt. “Onwijs trots dat het überhaupt gelukt is om een album te maken. Maar ook supertrots op hoe het geworden is”, zegt de zanger.
Ook kijkt hij erg uit naar nieuwe concerten. “Ik heb onwijs veel zin om te touren. Ik voel me opgepompt. Als een leeuw in een kooi”, legt de zanger uit. “En ik wil daar heel graag met uit die liedjes!"
Nog twintig jaar actief?Genieten we ook de komende twintig jaar van de liedjes van Guus Meeuwis? “We kunnen tevreden doorgaan met misschien wel de volgende twintig?”, vraagt de zanger zich hardop af.
Of het echt weer twintig jaren worden is twijfelachtig. “Ik weet het niet, maar veel zijn het er wel”, sluit hij af.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.