Man opgepakt voor lastigvallen vrouwen in Breda

7 oktober 2015 om 16:17
nl
De politie heeft een 25-jarige Bredanaar aangehouden, die twee weken geleden twee vrouwen heeft belaagd in de binnenstad.
Geschreven door

De vrouwen waren 's morgens rond kwart voor vijf na een avondje stappen onderweg naar hun auto. Ze werden onverwacht lastiggevallen in een steegje bij de Vlaszak en de Beyerd.
Vrouw kon ontsnappenDe verdachte probeerde eerst een 26-jarige vrouw vast te pakken. Dat mislukte, waarna de man zijn aandacht richtte op haar 21-jarige vriendin.
Hij pakte de vrouw bij haar polsen en duwde haar tegen een muur. De vrouw kon ontsnappen nadat zij haar belager een paar keer had geslagen.
Poging tot aanrandingDe vrouwen bleven ongedeerd en wisten passerende agenten te waarschuwen. De politie achterhaalde de Bredanaar, maar de man ontkende dat hij iets gedaan had.
De politie noteerde zijn gegevens en liet hem gaan. Nog dezelfde avond deed de 21-jarige vrouw aangifte van een poging tot aanranding. Haar vriendin legde later ook een verklaring af.
Dat was aanleiding om de man zaterdag te arresteren en te verhoren. De man wordt vervolgd op verdenking van mishandeling.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.