Dagmar Pijnappels heeft bij Villa Single Mama 'de resetknop gevonden'

8 oktober 2015 om 21:20
nl
Met acht alleenstaande moeders en hun kinderen drie weken in een grote villa. De 36-jarige Dagmar Pijnappels uit Vught en haar twee zoontjes Jamie (9) en Robin (7) deden mee aan het tv-programma Villa Single Mama. "Ik wilde andere alleenstaande moeders tot andere inzichten brengen."
Geschreven door

In het EO-programma Villa Single Mama hebben acht alleenstaande moeders en hun kinderen hun intrek genomen in een grote villa waarin ze samen het huishouden en de opvoeding delen. Single mama Dagmar Pijnappels uit Vught had in de aflevering van afgelopen dinsdag twee dagen de leiding over de andere zeven moeders.
Leiding"Ik wilde de anderen laten zien dat je ook een zelfstandige moeder kunt zijn in plaats van een alleenstaande", vertelt Dagmar Pijnappels die vijf jaar alleenstaand is. Zelf is ze eigenaar van een Event Marketingbureau.
"Ik heb met mijn opvoedkundige opvattingen de andere moeders tot andere inzichten kunnen brengen." Ze gaf hen als boodschap mee dat structuur aanbrengen, rust nemen en genieten van mooie momenten heel belangrijk is.
LeermomentZe deed mee aan het programma met de intentie om andere alleenstaande moeders iets te leren. Maar zelf stak ze ook iets op van de anderen.
"Ik heb geleerd om iets meer naar mijn gevoel te luisteren en stil te staan bij dingen die voor mezelf belangrijk zijn. Ook heb ik mijn resetknop gevonden." Na haar avontuur heeft ze het gitaarspelen opgepakt en is ze begonnen met de opleiding illustrator.
Dagmar kon na 'haar' uitzending rekenen op honderd berichtjes van andere alleenstaande moeders die om advies vroegen. Zelf hoopt ze dat haar zoontjes haar straks omschrijven als een 'lieve, hardwerkende moeder'.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.