PSV'er Florian Jozefzoon maakt rentree en krijgt nieuw contract

8 oktober 2015 om 20:14
Florian Jozefzoon heeft donderdag zijn rentree gemaakt in de hoofdmacht van PSV, in een besloten oefenduel met Lokeren. De aanvaller stond bijna negen maanden aan de kant met een ernstige blessure aan een kruisband in zijn rechterknie.

Jozefzoon speelde 45 minuten mee en dat verliep volgens PSV prima.
ContractDe aanvaller vierde donderdag niet alleen zijn rentree, maar ook een nieuw contract. De 24-jarige Jozefzoon staat nu tot medio 2017 onder contract in Eindhoven. Zijn eerdere verbintenis liep eind dit seizoen af.
PSV speelde in het besloten oefenduel in Eindhoven tegen de nummer veertien van België met 1-1 gelijk. Mijat Maric bracht de Belgen voor rust op voorsprong. Rai Vloet zorgde in de tweede helft voor de gelijkmaker.