Bureau Brabant: overvallers op bejaarde vrouw in Venuslaan Eindhoven op bewakingsbeelden

8 oktober 2015 om 20:45
nl
In een huis aan de Venuslaan in Eindhoven werd op zaterdagmiddag een 69-jarige vrouw overvallen door twee mannen. Bureau Brabant toont maandagavond bewakingsbeelden waarop de overvallers zijn te zien. Op de beelden lopen de daders voor de overval in de tuin van de vrouw. Ook is de scooter, met een bijzonder detail, te zien.
Geschreven door

De vrouw werd bij de overval door een van de overvallers met een mes bedreigd. Ook werd haar mond met tape dichtgeplakt en doorzochten de overvallers haar huis. De vrouw werd gedwongen om een sieraad af te geven.
Bankrekening plunderenBureau Brabant besteedt verder aandacht aan een zakkenroller in Breda die met een gestolen pinpas de bankrekening van een bejaarde vrouw plundert. Verder is er aandacht voor tien gestolen laptops bij een bedrijf in Drunen en voor brandstichting in een woning in Schijndel.
Maandagavond 12 oktober om 18.15 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.